Уручењем награда затворена највећа јесења смотра аграра

На крагујевачком Шумадија сајму данас је уручењем награда затворена највећа јесења смотра аграра – 16. Шумадијски сајам пољопривреде.

На око 5000 квадрата сајамског простора, током четири дана сајма, представило се више од 200 излагача и прoизвођача биљне и сточарске производње.

У протекла четири дана, у оквиру пратећег програма, организоване су бројне сточарске изложбе, стручне трибине и предавања, али и изузетно богат културно- уметнички програм.

Међу излагачима су ове године били гости из Белорусије и Турске.

Организатори оцењују да Шумадијси сајам пољопривреде није само најважнија јесења смотра аграра јужно од Саве и Дунава, већ и највећа сајамска манифестација Шумадија сајма.

Поред водећих брендова у овој области, на сајму су се представиле и мање компаније које се баве пољопривредном производњом и продајом пољопривредне и прикључне механизације.

Сајам пољопривреде и ове године традиционално је организовао Шумадија сајам, под покровитељством локалне самоуправе.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *