Васпитачи деци

Музичка манифестација „Васпитачи деци“, за најмлађе и њихове родитеље, одржана је у Позоришту за децу.

Хор васпитача и драмска трупа „Свитац“ из Предшколске Установе „Нада Наумовић“, одржали су музички концерт, дружили се, глумили и забављали малишане.

Музичке и плесне активности, обавезни су део сваке приредбе, па и музичке манифестације под називом „Васпитачи деци“, коју су најмлађим суграђанима и њиховим родитељима припремили хор васпитача и драмска трупа „Свитац“ из Предшколске Установе „Нада Наумовић“.

У знак захвалности деци, која их свакодневно обрадују приредбама, манифестацијама и представама васпитачи су одржали музички концерт, дружили су се и забављали са малишанима.

Кроз ове садржаје, деца су се упознала са богатством света музике. За родитеље, приредбе, представљају прави доживљај и уживање, али су и извор сазнања о раду и активностима које се одвијају у вртићу.

Васпитачи су овог пута малишанима даровали ову музичку манифестацију, потрудили су се да на један нови начин деци пренесу поруке из увек актуелних и деци интересантних бајки и народних прича.

Наравно ово је био и повод да код деце подстакну њихову креативност али и размишљања да своју срећу и радост поделе са другима и члановима породице.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *