Ватерполисти Србије, Израела и Радничког играју за Ану

У среду, 17. августа, од 20.15 часова, на отвореном базену СПД „Раднички“, репрезентације Србије и Израела и домаћи Ватерполо клуб Раднички, одиграће хуманитарну утакмицу за Крагујевчанку Ану Милетић, оболелу од злоћудног, агресивног тумора мозга.

Крагујевачка публика имаће прилику да помогне својој суграђанки у најважнијој животној утакмици, али и да на делу види неке од великих шампиона, који су у богатим каријерама освојили све што се освојити може под капицом репрезентације Србије.

У првом полувремену Србија ће одмерити снаге са репрезентацијом Израела, хитом минулих квалификација за Европско првенство. 

У другом полувремену Крагујевчани ће први пут ове сезоне на делу моћи да виде ватерполисте Радничког, двоструке узастопне учеснике Лиге шампиона, управо против Израелаца.

Из табора учесника овог меча позивају све људе добре воље да дођу на утакмицу и помогну Ани, а када су ови актери у питању квалитетан садржај је загарантован.

Улаз на утакмицу је бесплатан, а публика ће новац за Анино лечење моћи да остави у кутију за донације, која ће бити постављена на улазу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *