„Вече младенаца“ у хотелу „Крагујевац“

У хотелу „Крагујевац“ по други пут, организовано је „Вече младенаца“ за 200 парова, који су се венчали током прошле године у овом познатом крагујевачком угоститељском објекту.

Уз пригодан музички програм и вечеру, иначе поклон хотела прославили су свој дан.

Близу пола века хотел Крагујевац је симбол венчања. Место где ће употпунити свечаност поводом најзанчанијег догађаја у животу, радо су бирале, сада већ времешне генерације супружника, али и будући младенци.

Судбоносно „Да“ Милена и Ђорђе Васић, изговорили су у октобру прошле године, а за место свадбеног весеља одабрали су хотел „Крагујевац“.

Није било дилеме за избор амбијента у коме су употпунили свечаност за како кажу најважнији дан у животу.

„Вече младенаца“, у организацији хотела „Крагујевац“ је несвакидашњи догађај на нашим просторима који у знак захвалности паровима који изаберу баш овај хотел за прославе.

Наредне године, као и ове приредиће бесплатну вечеру уз богат музички програм.

У укусном менију, уживало је 200 присутних гостију. Хотел „Крагујевац“ кроз вишедеценијско искуство потврдио је да је један од водећих угоститељских објеката у организовању свадбених прослава, радо бираних и код времешних и садашњих генерација супружника.

Није реткост да су се на овом месту венчању веселиле генерације родитеља, а потом пар деценија касније, и њихове деце.

Хотел „Крагујевац“, једини је у Србији који се финим маниром на овај начин одужује својим младенцима и на тај начин исказује бригу о својим клијентима.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *