Велики попусти током манифестације Ноћ књигe

Традиционална манифестација Ноћ књиге, 23. по реду, траје још сутра. Одржава се на 62 локације у књижарама Делфи и Лагуниним клубовима читалаца у 30 градова у Србији и региону.

Како би се избегле гужве у књижарама, а бринући пре свега о здрављу запослених и читалаца, традиционална манифестација Ноћ књиге обезбедила је велики онлајн попуст током пет дана колико траје овај догађај.

До 18. децембра у књижарама и на њиховим сајтовима, током 24 сата љубитељи писане речи могу да наручите жељену књигу, а за све поруџбине обезбеђена је бесплатна достава на територији Републике Србије.

Осим понуде више од 50.000 наслова, ту је и одличан избор поклона и гифт програма. Ово је још једна прилика да се по најповољнијим ценама купе најновији светски хитови, књиге домаћих аутора, књиге за децу, наслови других издавача као и оригинални поклони.

Током свих месеци у овој години, која је обележена пандемијом коронавируса, књига се показала као одлично друштво и добар начин да се искористи слободно време.

Књижаре су се трудиле да књига увек буде доступна, јер су биле отворене поштујући све мере предострожности.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.