Верољуб Стевановић посетио МЗ Белошевац

У наставку кампање „СВИ НА ОВУ СТРАНУ“, кандидат за градоначелника Крагујевца Верољуб Стевановић посетио је Месну заједницу Белошевац, где се сусрео са становницима улица Караула 3, Тихомира Вуксановића, Миливоја Милентијевића и Бањалучке.

Поједини делови Белошевца нису урбанизовани, иако је ово насеље на само три километра од центра града.

Недостају квалитетне, асфалтиране улице са водоводном и канализационом мрежом, али је зато ту и даље пруга која се одавно не користи за железнички саобраћај.

Белошевчани су са радошћу дочекали кандидата за градоначелника Верољуба Стевановића, јер, како кажу, шта је рађено у њиховом насељу – урађено је у време док је Стевановић био градоначелник.

Актуелна градска власт их не види, као да не постоје, жале се мештани Белошевца.

Верољуб Стевановић истиче да ће први приоритет у програму будуће власти за Белошевац бити Улица Караула 3, дуга око 1.300 метара.

“То нам је било зацртано пре шест година, када су нас сменили.

Доста проблема, али, најважније што могу да кажем овде, јесте могућност да овим правцем, уз или низ пругу Медна-Застава, прођемо неометано са ове стране и уђемо у град код моста,између „подрумчета“ и управне зграде Заставе.

То је неки мој сан, дакле, да ово насеље са ове стране вежемо, и да одавде, практично за пет минута, можете да стигнете до центра града.

Видим задовољство код грађана, видим веру, видим жељу да се све ово заврши.

Ја, овако, пуног срца могу да кажем – ово је први приоритет за нас, за град, дакле – Караула 3,” истакао је Стевановић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *