Вртић „Црвенкапа” и ове године отворио врата за дружење са родитељима

Предшколска установа „Нада Наумовић” и ове године отворила је врата вртића „Црвенкапа” за све родитеље који су желели да се упознају са радом ове установе.

Овом приликом, родитељи су дегустирали и храну коју ова предшколска установа припрема за најмлађе, док су најзаслужнијима уручене захвалнице.

Представници родитеља деце из свих вртића Предшколске установе „Нада Наумовић”, имали су прилику да учествују у играма на три теме: вртић по мери детета, идеалан дан у вртићу и јеловник у обдаништима.

„Дан отворених врата” је прилика да родитељи разговарају са руководством ове предшколске установе о свим питањима и евентуалним сугестијама, а које се односе на васпитно образовни рад са најмлађима.

Најчешћа питања односила су се на организацију рада, излете и групне одласке у позориште, али и на запошљавање нових кадрова.

Једно од главних питања родитеља односило се на завршетак радова на реконструкцији кухиње у вртићу “Бамби”.

Последње овогодишње окупљање родитеља и васпитача, завршено је дегустацијом хране коју спрема предшколска установа „Нада Наумовић” и коју малишани свакодневно конзумирају.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *