Вучић: Хвала грађанима за подршку

Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да је готово невероватна победа листе Србија сутра на одржаним локалним изборима и истакао да се ти резултати никада нису догодили у историји Србије, као и да је опозиција убедљиво поражена.

„Готово је невероватна победа листе Србија сутра и честитам на томе. Ти резултати никада се нису догодили у историји Србије и верујем да се неће догодити, посебно не на локалним изборима, мада је тешко очекивати и на националном нивоу да неко такву доминацију оствари. Хвала грађанима за ту подршку“, рекао је Вучић гостујући на РТС.

„Наравно да неправилности нема. Свима је то јасно. Када немате никакву аргументацију, онда морате да вичете“, рекао је Вучић.

Он је прво захвалио свим грађанима Србије на невероватно високој излазности за локалне изборе.
Казао је да не зна зашто би се у неким местима журило када је реч о формирању власти.

„Негде је потребно да се пожури, на пример у Београду јер је био дуго под привременим властима због разних криза које су изазивали. Добро би било да Београд што пре крене у формирање власти. Али, рецимо, кад говоримо о Новом Саду, ја мислим да треба да размисле, нигде не треба да журе. Да виде да пронађу најбоље могуће решење, имају најубедљивију победу, чини ми се, икада остварену, и да су сви актери излазили на изборе без икога који је био одсутан и ту уједињени против једне листе. И убедљиво су поражени. Дакле, да размисле које најбоље људе да кандидују, који су се показали у кампањи“, навео је Вучић.

Казао је да Нови Сад треба да настави са изузетним развојем.

„Да се види како и на који начин да се обезбеди даљи убрзан и просперитетан развој Новог Сада.

Ако се о Нишу тиче као трећег града по величини у нашој земљи, ја сам ту потпуно против онога што су урадили и једни и други. Дакле, говорим као председник Републике, замолио сам оне вечери у једном мирном, чини ми се, политичком искораку, да би било добро да сви сачекају Ниш. Ја сам знао да ми имамо неопходну већину, јер смо ми пребројали бирачка места. И сад оно што изборној комисији недостаје – пет, 10 или 20 бирачких места и нисте завршили бројање. Ми смо бројали све, имали смо прво комплетан узорак, затим на комплетном узорку је било јасно да је немогуће да направите грешку, а касније избројали све записнике“, рекао је Вучић.

ИЗВОР: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *