За пројекте у области здравствене заштите 750 хиљада динара

Из градске касе ове године је за пет пројеката у области здравствене заштите издвојено 750 хиљада динара.

Уговоре о финансирању и суфинасирњу са представнцима удружења је потписала чланица Градског већа за здравствену и социјалну заштиту, Гордана Дамњановић.

Удружење за помоћ особама са аутизмом Крагујевац већ пет година уназад аплицира за новац из градског буџета преко одређених пројеката.

Зарад бољег и квалитетнијег живота особа са аутизмом, удружење организује различите акције, како би друштву предочило проблем инклузије, а родитељима оболелих помогло да се на најбољи начин укључе у друштвену заједницу.

Уговоре о финансирању и суфинансирању пројеката из области здравства и здравствен езаштите, ове године добило је пет удружења.

Да би прошли на конкурсу и добили подршку локалне самоуправе неопходно је да пројекти буду од јавног интереса за грађане Крагујевца.

За пројекте у области здравствене заштите у Крагујевцу, из овогодишењг буџета издвојено је 750 хиљада динара.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *