За реконструкцију школског игралишта у Реснику 1,2 милиона динара

Радови на реконструкцији спортског терена у Реснику, који користе ученици Основне школе Сретен Младеновић и мештани села, требало би ускоро да почну.

За обнављање игралишта из буџета града је издвојено 1,2 милиона динара.

Становници Ресника, посебно најмлађи, ускоро ће добити потпуно реновиран кутак за спортске и рекреативне активности и игру.

На игралишту које припада Основној школи „Сретен Младеновић“ биће постављене нове конструкције за мале спортове са мрежама, заштитна ограда и нова подлога.

Реконструкцијом бројних игралишта, локална самоуправа показује решеност да обнови спортску инфраструктуру у сваком делу града.

Град је и за ову годину предвидео значајна средства за спортска и дечја игралишта, како би се створио лепши амбијент за живот Крагујечана, посебно деце.

У плану је нова борилачка сала, реновирање отворених и затвореног базена, изградња нове картинг стазе, док би уређење Шумаричког језера требало да буде завршено до почетка наредне купалишне сезоне.

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *