Заказана 15. седница Скупштине града

Пред одборницима Града Крагујевца је 15. заседање локалног парламента које ће бити одржано 23. марта од 9 часова.

Председник Скупштине града Крагујевца Мирослав Петрашиновић одржао је консултације са представницима одборничких група са којим је расправљао о предстојећем дневном реду који ће имати шест тачака.

Прва тачка дневног реда 15. редовног заседања Скупштине града је предлог Одлуке о ребалансу буџета за 2018. годину.

Расправљаће се и о изменама Одлуке на остварење права на финансијску помоћ за вантелесну оплодњу, а пред одборницима ће се наћи предлог одлуке о конверзији потраживања града Крагујевца у трајни улог у капиталу Саобраћајног предузећа „Ласта“ ад. Београд.

Пред локалним парламентом наћи ће се Извештај о раду за 2017. годину Центра за Социјални рад „Солидарност“ у Крагујевцу и Центра за развој услуга „Кнегиња Љубица“.

Предлози прихватања планова рада зравствених установа за 2018. годину и то Апотека Крагујевац, Дом здравља Крагујевац, Завод за хитну медицинску помоћ, и Завода за стоматологију.

Последња шеста тачка дневног реда односи се на давање сагласности о изменама и допунама Програма пословања ЈКП „Градска гробља“, за 2018. годину и Програм рада Установе за спорт и физичку културу „Парк“ Крагујевац за 2018. годину.

Седница локалног парламента 15. по реду заказана је за 23. март од 9 часова, а директан пренос обезбеђен је на програму Радио телевизије Крагујевац.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.