„Застава ТЕРВО“ на сајму војне опреме у Београду

Фабрика „Застава ТЕРВО“ учествоваће на јубиларном 10. Сајму наоружања и војне опреме који ће бити одржан наредне седмице у Београду.

Крагујевачка фабрика представиће четири типа возила из свог производног програма.

Крагујевачка фабрика „Застава ТЕРВО“ искористиће предстојећи Међународни сајам наоружања и војне опреме за представљање теренских возила која се већ производе, али и нових модела.

У фабрици константно раде на побољшању и иновацијама на возилима, па ће предстојећа сајамска манифестација бити права прилика за промоцију.

Фабрика „Застава ТЕРВО“, која је основана 2017. године одлуком Владе Србије, после тешког периода изборила је своје место на тржишту.

Пословање је углавном везано за производњу теренских возила за потребе Војске Србије.

У плану је побољшање инфраструктуре и проширење производње увођењем више производних линија што ће условити и запошљавање нових кадрова којих у Крагујевцу, како наводе у фабрици, има довољно.

Јубиларни 10. Међународни сајам наоружања и војне опреме биће одржан од 11. до 14. октобра у Београду.

Сајамску манифестацију, која се одржава сваке друге године, посећују бројне делегације војно-безбедносних организација из целог света.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *