Зашто је део опозиције бојкотовао рад градског парламента?

Редовно, 23. заседање Скупштине града, протекло је без дела крагујевачке опозиције. Одборници Шумадијске регије – Покрета грађана, на почетку седнице, образложили су разлоге због којих су бојкотовали рад локалног парламента.

Њима су се придружили одборници ДС-а, Покрета за наш град и Заједно за Шумадију. Ипак, бојкоту се нису придружили сви одборници из редова опозиције.

Део крагујевачке опозиције, напуштањем скупштинске сале, пред почетак 23. редовног заседања, није угрозио ток седнице.

Из сале нису изашли одборници Српског покрета обнове и ЛДП-а.

Одборници СПО наглашавају, да не постоји посебан разлог зашто нису бојкотовали рад локалног парламената, као и да, по њиховом мишљењу, изабрани модел њихових колега, који су напустили скупштинску салу није најбоље решење.

Иако су се на дневном реду налазиле важне тачке, седница је протекла без озбиљније расправе, па је више од 20 тачака усвојено за нешто више од два сата.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *