Завршена акција озелењавања Крагујевца

Двориште вртића „Невен“ у насељу Бресница од данас је богатије за неколико садница јасена.

Садњи дрвећа присуствовали су малишани из овог обданишта, који су, без обзира на свој узраст, свесни значаја заштите животне средине.

Озелењавање дворишта иницирали су родитељи, који су обезбедили саднице.

Двориште вртића „Невен“ омиљено је место малишана који похађају ову образовну установу.

Због тога је његово уређење прироритет запослених у Предшколској установи „Ђурђевдан“, али и родитеља, који су дошли на идеју да овај простор оплемене новим садницама.

Садњом у дворишту вртића Предшколске установе“Ђурђевдан“ завршена је акција озелењавања Крагујевца, која ће бити настављена наредне године.

Предшколци из овог обданишта свесни су значаја заштите животне средине, на шта им васпитачи свакодневно указују кроз различите активности.

Последња у низу је представа“Чувари природе“ са којом ће учествовати на овогодишњем, петом по реду Фестивалу дечјих еколошких представа, који ће, због епидемиолошке ситуације, бити организован онлајн.

Извештава новинар РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *