Завршени радови на реконструкцији заштитне пешачке ограде на надвожњаку у Сушици

Јавно комунално предузеће Шумадија Крагујевац завршило је радове на реконструкцији и санацији заштитне пешачке ограде на надвожњаку у улици Милентија Поповића у дужини од 450 метара.

Иако је санација почела у марту, због коронавируса и ванредног стања, радови су потрајали дуже него што је планирано.

Наредних месеци, екипе Шумадије радиће на повећању безбедности учесника у саобраћају у зонама школа, а комплетна вертикална сигнализација биће замењена.

Коронавирус и ванредно стање успорили су поједине радове екипа ЈКП Шумадија, док су служби за фарбање хоризонталне сигнализације полицијски час и улице без људи олакшали посао.

Реконструкција заштитне пешачке ограде на Сушичком мосту, у дужини од 450 метара,због новонасталих околности текла је успореним темпом, али су радови пре пар дана приведени крају.

Наредних месеци, екипе Шумадије радиће на повећању безбедности учесника у саобраћају у зонама школа, а комплетна вертикална сигнализација биће замењена.

У току јануара и фебруара заштитна ограда на петљи Звезда је комплетно обновљена, док ће се у склопу редовног одржавања града, наставитити са реновирањем свих заштитиних мостовских ограда, које ће бити освежене новим бојама.

Како наводе у ЈКП Шумадија, теренске екипе раде на обележавању хоризонталне сигнализације у граду.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *