Завршни радови на асфалтирању улица у Великом Пољу и Сушици

После краћег застоја због временских услова, у месним заједницама Велико Поље и Сушица у току су завршни радови асфалтирања.

Екипе Јавно комуналног предузећа Шумадија асфалтиралe су улице Александра Висоцког, Јосипа Келаве и Јелене Карађорђевице.

У наредном периоду, биће настављени радови на асфалтирању осталих улица на подручју Крагујевца.

После четрдесет година, асфалтиране су улице у МЗ „Велико Поље“. Улици Александра Висоцког асфалтиран је други крак дужине од 470 метара и улица Јосипа Келаве од 200 метара.

Мештани који живе у овом насељу дуго су чекали на асфалтирање. Имајући у виду да радови почињу рано ујутру и трају већи део дана, грађани ове месне заједнице имају стрпљења.

Мештани ове месне заједнице дуго су чекали на асфалтирање али имају разумевања. Локална самоуправа желела је да, пре него почну радови, оснажи јавно комунална предузећа а нове машине за асфалтирање резултат су одговорне политике локалне самоуправе и ЈКП „Шумадија“.

Екипе ЈКП „Шмадија“ свакодневно обављају инфраструктурне радове на нивоу града. У насељу Велико Поље имају доста посла, тако да им временски услови у овом периоду погодују за рад.

У месној заједници „Сушица“ асфалтирана је улица Јелене Карађорђевице, дужине од 70 метара. У овој улици, радове је извело Предузеће за путеве.

Са више сунчаних дана, сви расположиви капацитети јавно комуналних предузећа биће на улицама како би живот наших суграђана у сваком делу града био што квалитетнији.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.