Завршни радови на саобраћајници код Јужне обилазнице

Саобраћајница која ће повезати улицу Драгослава Срејовића са Јужном обилазницом требало би да буде комплетно завршена за десетак дана.

Вредност инвестиције је 20 милиона динара, а реализована је из прве транше кредита ЕБРД-а.

Радове, који су у финалној фази обишли су градоначелник Крагујевца, Никола Дашић и директор Предузећа за путеве Крагујевац, Љубиша Живковић.

Радови на једној од значајнијих инфраструктурних инвестиција у Крагујевцу приводе се крају.

Реч је о саобраћајници која ће повезати улицу Драгослава Срејовића са Јужном обилазницом чиме ће бити побољшана фреквенција саобраћаја до насеља Бресница, али ће и пут великом броју запослених у Индустријској зони, становницима Илићева, Маршића, Илине воде и Кошутњака бити скраћен.

Инвестиција је вредна 20 милиона динара, а реализована је из прве транше кредита ЕБРД-а, која подразумева изградњу још неких кључних саобраћајница у граду.

Радове на саобраћајници изводи Предузеће за путеве „Крагујевац“ и за десетак дана би ова деоница требало да буде пуштена у саобраћај.

Поред најзначајнијих саобраћајница, средствима из кредита ЕБРД-а планирана је изградња преко 120 улица на територији града, што подразумева и улице у приградском и сеоском подручју.

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *