Завршни радови у улици Драгојла Дудића

Асфалтирање улице Драгојла Дудића у насељу Шумарице биће завршено у наредна три дана.

Ово је једна од десет улица на територији града Крагујевца за чије је уређење Европска банка за обнову и развој обезбедила укупно 800 милиона динара.

Извођач радова је Предузеће за путеве.

Улица Драгојла Дудића у Шумарицама повезује Горњомилановачку улицу са насељем Вишњак.

Мештани кажу да су дуго чекали на асфалт и да их радује што ће ова улица повезати Шумарице са градом.

Уређењем ове улице смањиће се интензитет теретог саобраћаја кроз град, јер се овом саобраћајницом заобилази централно градско језгро.

Пројектом је предвиђена и изградња кишне канализације, постављање јавне расвете и неопходне саобраћајне сигнализације, као и уређење зелених површина.

Захваљујући Европској банци за обнову и развој завршене су улице Воје Радића и Миодрага Влајића Шуке, као и она која повезује Јужну обилазницу са улицом Драгослава Срејовића.

Уређене су и улице Драгана Панића, Лицеја, око стамбеног блока Млади истраживачи, као и саобраћајница у близини Палате правде и Завода за ургентну медицину.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.