Здравствени радници у Медицини рада бесплатно на затворени базен

Спортско привредо друштво Раднички обезбедило је бесплатне годишње карте за затворени базен за запослене у Заводу за здравствену заштиту радника Крагујевац.

На тај начин изражена је захвалност здравственим радницима за несебичну помоћ коју пружају од почетка пандемије корона вируса.

Бесплатне годишње карте за заворени базен добило је 15 здравствених радника запослених у Медицини рада.

Завод за здравствену заштиту радника Крагујевац је од 8. до 31. јануара по четврти пут био у ковид режиму због погоршања епидемиолошке ситуације и то само након седам дана паузе.

У том периоду имали су већи број прегледа него у пику трећег таласа.

Ова симболична награда је отишла у руке радно ангажованих у Ковид амбуланти, а у Спортском привредном друштву Раднички руководили су се чињеницом да медицински радници морају бити здрави.

Спортско привредно друштво Раднички оприпремило је још један посебан пакет пропусница за затворени базен намењен свим Крагујевчанима.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *