„Зимска чаролија“ у Крагујевцу од 1. децембра до 31. јануара

Новогодишња магија у Крагујевац стиже раније. Манифестација „Зимска чаролија“ почиње 1. децембра и трајаће до 31. јануара.

Централни догађаји првог зимског фестивала биће одржани на Тргу Радомира Путника, док ће атрактивним новогодишњим светлећим мобилијаром нови трг бити повезан са Тргом Светог Ђорђа на коме ће се и ове године налазити клизалиште.

Током два месеца фестивала биће одржани бројни концерти, пројекције филмова на отвореном, а биће представљена и богата гастрономска понуда.

Од 1. децембра до 31. јануара у центру града на трговима Светог Ђорђа и Радомира Путника биће организован фестивал за све генерације „Зимска чаролија“.

Током два месеца поред клизалишта, бројних концерата, маскенбала и атрактивног светлећег новогодишњег мобилијара, ове године све Крагујевчане очекује и биоском на отвореном као и велика „Јелка најлепших жеља“.

Отварање првог зимског фестивала у Крагујевцу заказано је за 1. децембар у 19 часова на Тргу Радомира Путника.

Уколико временски услови дозволе, исте вечери биће отворено и клизалиште на Тргу светог Ђорђа.

Дрвене кућице у новогодишњем стилу употпуниће празничну атмосферу и ове године.

Бројни сувенири, традиционални укуси домаће хране и слаткиша, уз шумадијску кувану ракију и вино само су део понуде која ће бити изложена за посетиоце зимског фестивала.

На великој бини на Тргу Радомира Путника смењиваће се разни новогодишњи програми, а у нову 2024. годину Крагуевчани ће ући са легендарном Ју групом.

Клизалиште на тргу Светог Ђорђа биће проширено на комплетну зелену површину, а понуда ће и ове године подразумевати бесплатне термине за основце током зимског распуста.

Клизалиште ће радити сваког дана од 12 до 22 сата.

Извештава новинар РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *