Зимски дани просветних радника и ове године у онлајн формату

Зимски дани просветних радника и ове године биће одржани у онлајн формату, а трајаће од 21. до 28. фебруара. Ову манифестацију, 13. по реду, организоваће Центар за образовање Крагујевац.

Тема овогодишњих Зимских дана просветних радника је „Савремена настава и учење у онлајн хибридном систему“.

Као и претходних година Центар за образовање Крагујевац припремио је више од десет активности за запослене у васпитно-образовним установама.

Примере добре праксе представиће и крагујевачки васпитачи, наставници, стручни сарадници.

Због актуелне епидемиолошке ситуације, манифестација ће бити одржана у онлајн формату, говориће се и о подршци учењу у условима пандемије.

Предавачи ће као и претходних година бити представници Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Завода за унапређивање образовања и васпитања.

У плану је организовање онлајн радионице за директоре на тему рада школе и одржавања наставе у пандемијским условима.

Онлајн једнодневни семинари бавиће се могућностима примене пројектне наставе у дигитално доба, а једна од радионица биће посвећена подучавању надарених ученика.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *