Златни индекси десетој генерацији ФИН-а

Припадници генерације дипломаца Факултета инжењерских наука, који су студије уписали 1969. године, обележили су пола века од почетка студија.

Поводом њиховог јубилеја, данас је на факултету организована свечаност на којој су им уручени златни индекси и Споменица генерације 1969/70.

Припадници десете генерације дипломаца Факултета инжењерских наука, који су студије уписали 1969. године, обележили су јубилеј – пола века од уписа на овај факултет.

На некадашњем Машинском факулету у Крагујевцу из ове генерације, њих 109 – оро је дипломирало.

Крагујевачки инжењери који су се школовали 60-их година одиграли су веома важну улогу у привредном, политичком и друштвеном животу Крагујевца и Србије.

Међу припадницима овогодишње златне генерације су некадашњи професори универзитета, високих и средњих школа, руководиоци у привредним организацијама, друштвени радници, инжењери на најразличитијим позицијама и радним местима.

Припадници генерације 1969 / 70 део су заједнице коју данас чини преко 7000 инжењера, који су се на овом факултету школовали на различитим нивоима студија током протеклих 59 години.

Факултет инжењерских наука обновља контакте са својим дипломцима како би и даље учествовали у развоју свог факултета.

2010. године основали су Алумни клуб.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *