ЗЗШ-ЛДП: Град улази у нова задужења

Одборници одборничких група ЛДП, Заједно за Шумадију и самостални одборник Милан Урошевић сматрају да град улази у нова задужења и лошије функционисање, као и далеко компликованији и скупљи комунални сектор, истакнуто је на данашњој конференцији.

Све оно на шта смо указивали на претходној седници када је усвојен буџет, да нема инвестиција и да је град задужен са 20 милиона евра кредита показало се тачним, рекао је Милан Урошевић самостални одборник.

Он је додао да и уз помоћ 20 милиона евра које је град добио из републичког буџета, градска власт није реализовала ниједну инвестицију иако су биле најављиване.

После четири године на власти и 20 милиона евра добијених од републичке владе, локална власт није усела да санира рупе на градским улицама којих је све више, додао је Урошевић.

Представници Одборничке групе Либерално демократске паритије коментарисали су предлог одлуке о усвајању докумената који је Крагујевац издвојио од осталих градова јер се бави питањем права мањинског становништва.

Они су истакли да овај документ за период од 2019 до 2021 године, не доноси ништа ново и да је због тога обесмишљен.

Извештава новинаркa РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *