Бољи услови за спортисте и рекреативце на завореном базену

У објекту у коме је затворени базен у претходном периоду реконструисане су туш кабине и тоалети, а замењена је и расвета.

У Спортском привредном друштву Раднички кажу да је вода у затвореном базену исправна за купање и да Институт за јавно здравље воду контролише два пута месечно, док се интерне контроле организују свакоденвно.

У објекту у коме се налази затворени базен комплетно су реновиране туш кабине и тоалети који нису обнављани још од отварања, што ће условити мању потрошњу воде.

У оквиру текућег одржавања замењени су рефлектори у и око базена. Све радове Спортско привредно друштво финансирало је из сопствених прихода.

У Спортском привредном друштву Раднички наглашавају да је вода у базену у сваком тренутку исправна и безбедна за купање.

Поред анализа које ради Институт за јавно здравље, у Спортском привредном друштву Раднички подсећају да запослени у служби одржавања свакодневно проверавају основне параметре воде како не би дошло до било каквих одступања.

Извештава новинарка РТК Нина Бајић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *