Будућност у ИТ сектору

Специјализована информатичка одељења, са посебним наставним програмом прилагођеним усмеравању ученика ка ИТ сектору, биће формирана у средњим школама широм Србије.

Ученици осмог разреда Основне школе „Мома Станојловић“ данас су могли од професора Прве и Друге крагујевачке гимназије се информишу о специјализованим ИТ одељењима.

О условима уписа и наставном плану и програму специјализованих ИТ одељења могли су да се информишу мали матуранти Основне школе „Мома Станојловић“.

На путу до остварења тог циља дели их пријемни испит за упис у специјализовано информатичко одељење у Првој крагујевачкој гимназији, за које је потребно да се озбиљно припреме.

Ученици осмог разреда Основне школе „Мома Станојловић“ своју будућност виде у ИТ сектору.

Мали матуранти заинтересовани за упис у специјализовано ИТ одељење могли су да добију све неопходне информације о пријемном испиту, настави и роковима за пријављивање и полагање.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *