Додељене награде успешним привредницима

Регионална привредна комора Шумадијског и Поморавског управног округа организовала је свечани пријем на којем су уручене награде за најбољег регионалног пословног лидера и за посебан допринос развоју привреде региона у 2018. години.

Свечаност је одржана поводом обележавања Дана Привредне коморе Србије.

Награде које су компаније и појединци освојили носиоци су развоја Шумадије и српске привреде.

Кроз нове инвестиције Крагујевац ће остати центар индустријског развоја и мотор генератор целе Србије, истакао је члан Градског већа за привреду града Крагујевца Радомир Ерић.

Привреда Шумадије и Поморавља у 2017. години остварила је највећи спољно трговински суфицит у Србији, рекао је директор Регионалне привредне коморе Шумадијског и Поморавског округа Предраг Лучић.

Циљ доделе ових награда јесте да се промовише рад, знање и резултате који су примећени.

Привредна комора Србије пружа подршку свим привредницима, а покренула је и бројне иницијативе како би унапредила привредни амбијент Србије.

Награде за регионалног пословног лидера који је постигао изузетне резултате на плану управљања и руковођења што је допринело пословном успеху, уручио је Драган Пејчиновић, председник Парламента привредника Регионалне привредне коморе Крагујевац.

Награде су додељене Мирољубу Радовановићу директору фирме „Јела“ из Јагодине и Дејану Чоловићу директору фирме „Бања Комерц, Бекамент“ из Аранђеловца.

Награда за посебан допринос развоју привреде региона додељена је по једном привредном друштву из области индустрије, пољопривреде и услуга за повећање укупног прихода, раста броја запослених, повећање извоза, увођење нових технологија и иновација, унапређење животне средине и промену концепта друштвено одговорног пословања.

Награде, које је уручио директор регионалне привредне коморе Шумадијског и Поморавског округа Предраг Лучић, припале су компанији „Мегле Србија“ из Крагујевца, Директној банци ад Крагујевац и фабрици „Застава оружје“ из Крагујевца.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *