„Доста су свету једне Шумарице“ – награде за најбоље радове ученика

У Музеју 21. октобар уручене су награде за најбоље радове приспеле на конкурс „Доста су свету једне Шумарице“ ученицима основних и средњих школа Србије, Републике Српске и федерације Босне и Херцеговине.

Зборник радова награђених ученика биће објављен у јануару. Најбољима су уручене награде и дипломе.

У категорији ученика од првог до четвртог разреда награда за најбољи ликовни рад припала је Хани Дуњић, ученици ОШ Карађорђе из Тополе, а од петог до осмог разреда Јовани Павовић из обреновачке ОШ „Јован Јовановић Змај“.

У категорији средњошколаца најбоља је била Магдалена Томић, ученица Друге крагујевачке гимназије.

Награде за најбоље, од укупно 430 приспелих литерних радова, добили су Милица Савић, ученица четвртог разреда ОШ „Вучић Величковић“ из Међуречја, Харис Халилбашич, ученик седмог разреда Прве основне школе из Живиница и средњошколка Милица Радовановић, из средњошколског центра „Алекса Шантић“ из Невесиња.

Извештава новинарка РТК Снежана Ћериман.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *