Народна странка: Мало средстава за пољопривреду

Из буџета града за пољопривреду је издвојено 24 милиона динара, а када се тај новац подели на 64 села то је мала количина новца опредељена за ову привредну делатност, рекао је Александар Бабић, члан председништва Народне странке.

На конференцији за новинаре Повереништва Народне странке у Крагујевцу постављено је питање Градоначелнику и члану градског већа за пољопривреду шта се дешава са Центром за пољопривредни и рурални развој који се налази у Церовцу, шта је његов задатак, зашто су опредељена средства од 7 милиона динара за њихове плате?

Члан председништва Народне странке Александар Бабић, пита да ли је то установа која треба да развија пољопривреду Шумадије или да запошљава кадрове партије која је на власти.

Центар за стрна жита више не постоји, а њиховим гашењем нестала је генетска база стрних жита, а све то како је истакао Бабић зарад земљишта, које ће вероватно постати грађевинско.

Исто тако поставило се питање шта је са кинеским кланицама и постројењем за прераду меса које је помпезно најављивано и која је требала да буде смештена у Собовици.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *