Народна странка одржала трибину у Крагујевцу

У Скупштини града Крагујевца одржана је трибина под називом „Шта су српски национални и државни интереси данас?“.

На трибини, у организацији Народне странке, поред лидера те политичке организације Вука Јеремића, говорили су високи страначки функционери Синиша Ковачевић и проф. др Чедомир Антић, као и повереница Градског одбора, др Гордана Шошић.

Народна странка се од свог оснивања, како је речено, залаже за уједињење опозиције што се данас и реализује кроз Савез за Србију.

Програм странке заснива се, кажу у овој политичкој организацији, на очувању основних демократских вредности и борби за бољитак свих грађана Србије.

Задатак ове опозиционе странке, како наводе, је и проналажење праведног и одрживог решења за Косово и Метохију, па је тако једна од тема била и тренутна тензија у јужној српској покрајини.

Присутнима су се, поред председника Народне странке, Вука Јеремића, обратили Синиша Ковачевић, потпредседник Народне странке, др Чедомир Антић, члан Политичког савета и др Гордана Шошић, повереница Градског одбора, која је позвала суграђане да своју енергију, знање и снагу уједине са крагујевачким повереништвом у борби против актуелне власти.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Народна странка одржала трибину у Крагујевцу”

  1. Čast izuzetcima, Siniši Kovačević na primer, ali čelnik stranke suproto onome zašta se deklariše, radi na nejedinstvu državne politike u zaštiti državnih interesa. Imao je priliku da se dokaže kao odgovorni državnik i nije hteo ili nije mogao, pa sad stvara savez sa bivšim stranačkim kolegama koji su ga isključili iz stranke, a kojima je kao i njemu, jedini cilj da se vrate na vlast i dezorganizuju, razjedine narodnu volju u očuvanju državnih i nacionalnih interesasa. To je osnovni razlog što nikako jasno i konkretno javnosti da prezentuju svoje partijske programe ekonomskog razvoja, državničkog suveriniteta i mehanizma odbrane svake stope svoje zemlje ili bar da dokažu iskrenu posvećenost takvoj politici. Da imaju dobre namere građane bi u te namere mogli početi uveravati i sa opozicione platforme mnogo pre izbornih kampanja, kada mnogi žele privremeno i kratkotrajno zamutiti svest birača i njihov glas uloviti u mutnoj i prljavoj političkoj igri. Neće im to poći za rukom jer je većina građana već dobro i svestrano opismenjena i zna da odstrani kukolj iz žita.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *