Народна странка: Позив на уједињење опозиције

Представници Градског одбора Народне странке у Крагујевцу, упутили су позив крагујевачким опозиционим странкама које не сарађују са владајућом коалицијом за уједињење, како би заједничким деловањем утицали на промену система власти на Републичком и локалном нивоу.

Идеја о уједињењу опзиције у Србији и укрупњавању политчке сцене поново је оживела у страначким врховима у Београду, па је исти циљ мотивисао и актере на локалној политичкој сцени у Крагујевцу.

У Градском одбору Народне странке оцењују да само заједничким деловањем могу да утичу на бирачко тело и још важније како кажу промену власти на локалном нивоу.

Предствници Градског одбора Народне странке у Крагујевцу наводе да иако су локални избори за 20 месеци о кампањи треба мислити на време, па су њихови активисти већ у месним заједницама где настоје да се у непосредном контакту са грађанима приближе бирачком телу.

Александар Бабић председник Градског одбора Народне странке каже да настоје крагујевчанима да укажу да су два најпопуларнија локална политичара: Верољуб Стевановић и Радомир Николић заправо градоначелници који су највише задужили град и да ће Народна странка понудити боље кадровско решење за првог човека града.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *