Он-лајн сувенирница ГТО ускоро са још богатијом понудом

Градска туристичка организација Крагујевац, прва у Србији отворила је почетком године он-лајн сувенирницу.

На тај начин створена је могућност да сувенири са мотивима Крагујевца у сваком тренутку буду доступни људима широм света.

Понуда би, у наредном периоду, требало да буде обогаћена.

Текстил, посуђе, штампани материјал, магнети, привесци, фигуре, црквени програм и уметничке слике, неке су од категорија у оквиру којих могу да се изаберу различите подкатегорије сувенира Крагујевца и Србије.

Љубитељима нашег града из целог света, почетком године омогућена је куповина сувенира путем интернета, у он-лајн сувенирници која броји око 450 артикала.

Процес куповине је једноставан. У опису сувенира је приказана цена, димензије, материјал од којег је направљен и друге карактеристике.

У Туристичком информативном центру кажу да је продаја на задовољавајућем нивоу и додају да би понуда у наредном периоду требало да буде обогаћена.

У години када Крагујевац обележава значајан јубилеј – два века од проглашења за прву престоницу модерне Србије, он-лајн сувенирница је од великог значаја за промоцију града.

Градска туристичка организација настоји да у свему што може буде прва и испред свих и то је циљ коме ће тежити и убудуће.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *