Отворена изложба акварела Душана Ђокића у Мостовима Балкана

У Градској галерији „Мостови Балкана“ синоћ је отворена изложба Душана Ђокића, сликара из Београда, који је до сада имао 60 самосталних и преко 650 наступа на колективним изложбама у земљи и иностранству.

Крагујевачкој публици представио се акварелима.

Акварели Душана Ђокића, изложени у Градској галерији „Мостови Балкана“ настали су ове године.

На отварање сопствене изложбе у Крагујевцу, што због атмосферских прилика што због презаузетости стварањем неких будућих креација, није дошао, али је ту била његова супруга, историчарка уметности, која каже да су акварели изложени у галерији још један нов поглед уметника.

Акварели Душана Ђокића биће изложени у крагујевачкој галерији „Мостови Балкана“ две седмице, а посетиоци том приликом могу да погледају и три књиге истог аутора, чији је заједнички поднаслов, како преноси његова супруга, „Хармонија дана и ноћи“.

Извештава новинарка РТК Снежана Ћериман.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *