Представљени прошлогодишњи бројеви часописа Кораци

У Народној библиотеци “Вук Караџић” представљени су сви бројеви крагујевачког часописа “Кораци”, који су изашли током 2018. године.

На промоцији часописа за књижевност, уметност и културу, говорили су главни уредник Татјана Јанковић и чланови редакције.

Часопис “Кораци” има традицију дугу 50 година.

За то време, постао је место окупљања креативних људи различитих уметничких опредељења.

Једна од карактеристика часописа за књижевност, уметност и културу је објављивање ексклузивних прича, али и отварање нових тема.

На промоцији су представљена четири прошлогодишња броја, које је публиковала Народна библиотека “Вук Караџић”.

Кораци, један од наших значајних часописа, захваљујући упорнорности и ентузијазму уредништва, и поред многобројних потешкоћа, опстаје и излази из штампе.

На промоцији прошлогодишњих бројева часописа учествовали су главни уредник “Корака”, Татјана Јанковић и чланови редакције Владимир Перић и Марија Јовановић као и Владимир Стефановић аутор, који је објавио афоризме у последњем броју.

Извештава новинар Иван Ганић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *