Радионица за родитеље „Пружам ти руку“

Облежавање Дечије недеље у Крагујевцу настављено је низом активности у обдаништима и предшколским установама.

У разноврсним програмима учествују запослени, васпитачи, деца, али и родитељи.

У вртићу Цицибан одржана је радионица за родитеље „ Пружам ти руку“ којом се уједно обележава и годишњица од примене Конвенције дечијих права Уједињених нација.

Радионица у вртићу Цицибан осмишљена и организована за родитеље је својеврсни сусрет са васпитачима са којима се у непосредном и директном разговору прича о свакодневном дечијем животу.

Шта их мучи, како да се ослободе стидљивости, да ли имају апетит или им недостаје пажња требало би кроз опуштену радионицу да донесу и конкретне одговоре. Они су мали људи али за родитеље и без Конвенције имају велика права.

Радионица је реализована у сарадњи са стручњацима Саветовалишта за брак и породицу.

Пројекат „Пружам ти руку“ организовали су представници Предшколске установе Ђурђевдан, Центра Кнегиња Љубица и Саветовалишта за брак и породицу.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *