Рукометашице Радничког дочекују ЖРК Пожаревац

Рукометашице Радничког 1964 након изгубљених бодова у Прокупљу окрећу нови лист.

У недељу 17. марта, у оквиру 15. кола СБРЛ за жене, ће у својој дворани дочекати последње-пласирану екипу ЖРК Пожаревац из истоименог града и покушати да поправе бодовни салдо.

Подсетимо да је у јесењем делу сезоне Раднички славио у гостима резултатом 39-30.

„Одлучне смо у намери да заборавимо пораз из претходног кола и кренемо даље, јер нас овог викенда очекује важна утакмица

У оквиру 15. кола дочекујемо екипу ЖРК Пожаревац из истоименог града. Без обзира на убедљиву победу у нашем претходном сусрету, не смемо их потценити и морамо дати максимум од првог до последњег минута да би бодови остали код нас.

Верујем да ћемо уз сигуран старт, агресивну одбрану,која треба да заустави њихова главна оружја-сестре Петковић и искусну Максимовићеву и добру реализацију доћи до нова 2 важна бода.

Знајући да екипа из Пожаревца није на завидном месту на табели, очекујем да ћемо оправдати улогу фаворита“ , најавила је недељну утакмицу првотимка Радничког 1964 Анђела Срећковић.

Почетак утакмице је заказан за недељу у 17 часова у Хали Језеро, а правду ће делити судијски пар Бојан и Горан Тепавчевић из Чачка.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *