Санација градских и приградских улица

Екипе Јавно комуналног предузећа „Шумадија“ раде на санацији улица после падавина широм града.

Радови на путној инфраструктури се обављају на територији МЗ Цветојевац, Корманском путу, а почело је и ископавање потпорног зида и насипање и уређење пешачких стаза на прилазу градским базенима.

Поред тога, у насељу Драгобраћа постављају се мерачи брзине на пешачком прелазу код основне школе.

У Управи за комуналне и инспекцијске послове најављују обимне радове у насељу Бресница где ће неколико улица бити санирано.

На територији МЗ Бресница неколико попречних улица, које секу централну – Бреснички до нема асфалт.

Улице су под нагибом, а после обилних киша вода се слива у правим потоцима, што је становницима у том делу града онемогућавало кретање.

У градској управи за комуналне и инспекцијске послове најављују почетак радова на санирању ових улица.

Највећи проблеми уочени су у Бококоторској и Бресничкој, па су оне приоритет приликом обављања радова.

У току су радови и санација стаза потезу око Великог парка. Радници Јавно комуналног предузећа „Шумадија“ интензивно косе и одржавају зелене површине.

Локације Града Сирена, улица Краља Петра Карађорђевића, Спомен парк Шумарице, централно градско језгро део су редовног програма одржавања.

One thought on “Санација градских и приградских улица”

  1. Što lažete narod!Gradsko ili centralno jezgro, tačnije ulica u strogom centru Crvenog Barjaka nije pipnuta decenijama,samo raskopavana i uništavana od gradskih vlasti…Sramota!!!Kada pada kiša potrebne su ribarske čizme!!!A cene naknade za sve komunalne takse,poreze i raznorazne pljačke su ekstra,jer je ulica u ekstra zoni !!! Više ste mi se popeli ….. sa prigradom sram vas bilo!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *