Спортско друштво глувих Шумадије обележава 65 година постојања

Бројним спортско-рекреативним активностима у више дисциплина, Спортско друштво глувих Шумадијског округа обележиће 65 година рада.

Спортско друштво глувих у Крагујевцу настало је давне 1954. године. Тренутно има 50 чланова који се, поред организације и учествовања на спортским догађајима, труде да утичу и на унапређење услова живота глувих у Шумадији.

Прослави јубилеја, поред гостију из Србије, присуствовали су и пријатељи из Сарајева, Македоније, Бугарске, Швајцерске, Аустрије и других земаља. Најављују да ће током викенда, поводом шест и по деценија рада, организовати спортско-рекреативне активности у различитим дисциплинама.

Спортско друштво глувих окупља велики број такмичара који се надмећу у државним и међународним такмичењима. Највеће интересовање влада за мали и велики фудбал, одбојку, стони тенис, пикадо, куглање и шах.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *