Успешно завршена припремна настава

Студентима који су учествовали у припремној настави за полагање мале матуре уручене су потврде града Крагујевца о обављеној пракси, док су професори који су помагали у реализацији наставе добили захвалнице.

За студенте и професоре Природно-математичког и Филолошко-уметничког факултета у Градској управи организован је пријем.

Већ другу годину заредом град Крагујевац, Природно-математички и Филолошко-уметнички факултет успешно рализују припремну наставу за ђаке који полажу малу матуру.

Избор деце обавља Канцеларија за младе, док припремну наставу држе студенти и професори крагујевачких факултета. Још једна генерација успешно је положила испите.

Пријем за студенте који су ове године учествовали у припремној настави организовао је Стефан Никезић, помоћник градоначелника за унапређење положаја младих у локалној самоуправи.

Град Крагујевац прошле године потписао је повељу о сарадњи са Природно-математичким факултетом, а једна од тачака била је организовање припремне наставе са циљем да се деца што боље припреме за упис у неку од средњих школа.

Природно-математички факултет и у наредном периоду планира наставак сарадње. Професори ову добру праксу виде и као један од начина промоције свог факултета.

Пријему су присуствовали и студенти који су учествовали у припремним наставама. Локална самоуправа је њима уручила потврде о обављеној пракси, док су професорима додељене захвалнице.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *