За одржавање путева 124 милиона динара

За одржавање градских улица и локалних путева из буџета града опредељено је више од 124 милиона динара. Од те суме, за редовно одржавање опредељено је 89,6 милиона динара, а за зимску службу 35 милиона.

У Градској управи за комуналне и инспекцијске послове кажу да је, након комплетног сагледавања стања на терену, почео период интензивног комуналног одржавања улица које су у лошем стању.

Дефинисани су приоритети, односно одређене улице у којима ће се радити на санацији ударних рупа и оштећених површина.

У овој недељи извешће се радови на углу улица Андре Маринковића и Даничићеве и у улицама Краља Александра Првог Карађорђевића и Розе Луксембург.

Наставиће се и са санацијом ударних рупа у улицама Драгослава Срејовића, Лепенички Булевар код двомостовља, Милована Гушића и Брзанској улици.

Након отапања снежног покривача, појавиле су се и ударне рупе на коловозима.

Детаљним сагледавањем локалне путне инфраструктуре, а на основу захтева представника Савета грађана месних заједница, у консултацијама са извођачима радова, у овој години радиће се и на санацији 16 улица у ободним деловима града, каменим материјалом.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *