ЗЗШ незадовољан стањем у граду

Странка „Заједно за Шумадију“ је, на конференцији за новинаре, изразила незадовољство стањем у граду и функционисањем локалне власти.

У овој политичкој организацији тврде да је град у опасности и да је неопходна хитна реакција, али и да су потребне промене на челу града.

У Заједно за Шумадију наглашавају да је угрожен комунални сектор јер, како кажу, новоформирано предузеће не може да функционише на начин који је предвиђен одлуком, а коју је донела садашња власт.

Због тога граду прети комунални колапс, наводе у овој политичкој организацији и додају да су на време упозоравали на све проблеме који ће настати таквом одлуком.

Граду прети велика опасност од банкрота због кредита, јер градска власт дугује више од милијарду динара, изјавио је Стевановић.

Коментаришући градски буџет за 2019. годину, Стевановић је рекао да су умањена средства за све области.

Једино су средства за информисање већа за 80 одсто, а та сума ће отићи за финансирање Радио телевизије Крагујевац, јер градоначелник већ четврту годину не расписује конкурс за суфинансираПње медијских садржаја, наводе у Заједно за Шумадију.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *