10 минута: Акцијаши Крагујевца обележили пет година постојања

Клуб акцијаша и волонтера Крагујевац обележио је пет година постојања, током којих је организовано више од 40 радних акција на подручју града.

Након разговора са грађанима у центру Крагујевца, на пригодној свечаности уручена су признања свима који су дали допринос раду клуба у протеклом периоду међу којима је и наша медијска кућа.

Клуб акцијаша и волонтера Крагујевац основан је 1. априла 2017. године.

Тог датума, у старој Југославији обележавао се Дан омладинских радних акција.

Током пет година постојања, организовано је више од 40 радних акција на сређивању јавних и других површина на теритирији града.

У акцијама је учествовало и доста младих што је био и један од циљева при оснивању клуба.

Након разговора са грађанима у центру Крагујевца, годишњица је обележена пригогним скупом на којем је су сумирани резултати у протеклом периоду.

Скупу је присуствовао и оснивач Клуба акцијаша и волонтера, Мирослав Копривица, који је подсетио да је Крагујевац имао значајну улогу у радним акцијама које су биле доста популарне у некадашњој Југославији.

На свечаности су уручена признања свима који су дали допринос раду Клуба акцијаша и волонтера Крагујевца у протеклом периоду, a признање је добила и Радио-телевизија Крагујевац.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *