10 минута: Додела признања у РПК Шумадијског и Поморавског управног округа

У Регионалној привредној комори Шумадијског и Поморавског управног округа додељена су признања Привредне коморе Србије привредним друштвима, установама и појединцима за ангажовање и изузетну сарадњу током пандемије коронавируса на територији Шумадијског управног округа.

Добитници признања су проф. др Ненад Филиповић, ректор Универзитета у Крагујевцу, Институт за јавно здравље Крагујевац, крагујевачка Полицијска управа и Привредно друштво „Милановић третман вода“.

Признања је у име Привредне коморе Србије, уручио Предраг Лучић, директор Регионалне привредне коморе Шумадијског и Поморавског управног округа.

Током пандемије Ковид-19 у Крагујевцу су сви друштвени и привредни субјекти, појединци и грађани показали велику одговорност и ангажовање.

Немерљив допринос дали су запослени у Институту за јавно здравље који су од почетка епидемије коронавируса били на услузи грађанима и помагали у раду неколико ковид амбуланти и клиника које су функционисале у оквиру медицинских установа.

Велику друштвену одговорност показали су и инжењери Факултета инжењерских наука Универзитета у Крагујевцу који су урадили и дистрибуирали заштитне визире.

Привредно друштво „Милановић третман вода“ произвело је велике коичине дезинфекционог средства натријум хипохлорида које је допремљено свим локалним самоуправама, грађанима, фабрикама на територији Шумадијског управног округа.

Током пандемије Ковид-19 пожртвованост и ангажовање показали су и припадници Полицијске управе у Крагујевцу.

Привредна комора Србије интензивно је пратила рад свих привредних и друштвених субјеката на подручју целе Србије који су преузели огромну одговорност и показали велико ангажовање у суочавању са коронавирусом.

Награде и признања показатељ су да друштво у коме живимо жели да укаже на значај установа, предузећа и појединца који су дали велики допринос у спречавању ширења корона вируса током трајања ванредног стања.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *