10 минута: Економски факултет обележио 61 годину постојања

Економски факултет Универзитета у Крагујевцу обележио је 61 годину постојања.

На свечаној церемонији је додељено 137 диплома свршеним студентима основних студија економије, уручене су јубиларне награде запосленима и захвалнице институцијама и појединцима за успешну сарадњу током протеклих година.

Претходну, пандемијску годину, обележило је велико интерсовање будућих студентата и 20 одсто више уписаних бруцоша него лане.

Економски факултет Универзитета у Крагујевцу за шест деценија постојања издвојио се као лидер у образовању студената.

Током протекле четири године завршени су значајни инфраструктирни пројекти који доприносе бољем и квалитетнијем раду професора, а студентима омогућавају пријатнији боравак у просторијама факултета.

Протеклу, пандемијску годину, обележило је велико интерсовање средњошколаца за школовање на овом факултету.

Економски факултет и Град Крагујевац годинама негују добру сарадњу, кроз организовање студентске праксе у јавним градским институцијама.

Осим научних веза, крагујевачки и Економски факултет из Бања Луке повезани су и разменом међусобних искустава.

Факултетско образовање на Економском факултету у Крагујевцу, за шест деценија постојања, стекло је више од 10.000 студената.

Извештава новинар РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.