10 минута: Затворен Сајам венчања у Крагујевцу

На Шумадија сајму затворен је Сајам венчања који је трајао од 11. до 13. фебруара.

На првом сајму овог типа у региону у овој години представило се 25 реномираних излагача са богатом понудом производа неопходних за организацију венчања.

Током тродневног сајма венчања који је организован у Крагујевцу своје производе и услуге представили су салони венчаница, ресторани, златаре, фотографи, предузећа за кетеринг и крагујевачки бендови.

Сви они који у наредном периоду планирају венчање имали су прилику да на једном месту обезбеде све што је потребно за организовање оваквог догађаја.

Излагачи на сајму оваквог типа једни су од највише погођених током пандемије корона вируса  али и поред незавидне ситуације задовољно одлазе са сајма у нади да ће ова година донети много више венчања и прослава.

Посетиоци су током сајамских дана имали прилику да искористе и значајне попусте које су посебно а ову прилику обезбедили излагачи.

На затварању сајма организатори и излагачи сумирали су утиске о успешности сајма.

Након две године пандемије организовање сајма био је изазов како за организаторе тако и за излагаче.

Након три сајамска дана велика посећеност и задовољство посетилаца оправдали су очеквања и доказали значај оваквог догађаја.

Сајам венчања организовао је Шумадија сајам  под покровитељством града Крагујевца.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *