300 Крагујевчана: Нулта толеранција на корупцију у вршењу јавних функција

Изборна листа “300 Крагујевчана и Покрет Волим село своје – Душан Зека Алексић“ на изборе неће ићи ни са једном странком у коалицији, али ни са политичким актером.

Додају да су Градској изборној комисији предали валидне потписе грађана за свих 87 кандидата за одборнике у Скупштини града Крагујевца.

Изборна листа “300 Крагујевчана и Покрет Волим село своје – Душан Зека Алексић“ представила је свој програм са којим ће изаћи на предстојеће локалне изборе.

Залагаће се, кажу, за борбу против корупције приликом вршења јавних функција и потпуну транспарентност у раду и трошењу буџетских средстава.

Према речима Душана Алексића, носиоца изборне листе „300 Крагујевчана и Покрет Волим село своје – Душан Зека Алексић“, приоритет у њиховом предизборном програму је и изградња путне и комуналне инфраструктуре, што је предуслов за долазак инвеститора у Крагујевац, као и за оживљавање месних заједница и њихов равномеран развој.

Алексић наглашава да је противник груписања актуелних локалних политичара у било какве предизборне коалиције, посебно оне које су већ постојале и неславно се завршиле а на, како тврди, штету Крагујевчана, додавши да су Граду потреби нови лидери и нова енергија.

До изласка на биралишта, 21. јуна најављују модерну и савремену предизборну кампању.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.