“300 Крагујевчана” организовали рекреативне тренинге за децу

У оквиру кампање „Изградимо терене за будуће шампионе“, удружење „300 Крагујевчана“ започело је нову серију акција организовања рекреативних тренинга за децу узраста од 8 до 14 година.

У овом удружењу кажу да су задовољни одзивом Крагујевчана и подсећају да су у претходном периоду одржали низ спортских догађаја за најмлађе грађане Крагујевца.

У удружењу „300 Крагујевчана“ кажу да ће се део програма који ће кандидовати следеће године на изборима односити на улагање у рекреативни спорт и изградњу безбедних терена у свим градским и приградским насељима, али и на сеоском подручју.

Након „Пузијаде“ за најмлађе, организују спортске догађаје за основце.

Чланови удружења „300 Крагујевчана“ тврде да је дечје игралиште у насељу Мала Вага, где је одржан тренинг за децу небезбедно за коришћење без присуства родитеља, као и да део спортских реквизита није у функцији.

Зато су деци која се играју на овом спортском терену поклонили таблу са обручем и мрежицом.

Извештава новинарка РТК Нина Бајић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *