АФА „Светозар Марковић“ прима нове чланове

Академски фолклорини ансамбл „Светозар Марковић“ организује упис нових чланова за две узрасне групе, децу до 12 година и старију.

Заинтересовани могу да се пријаве у просторијама Студентског културног центра и онлајн.

Академски фолклорни ансамбл „Светозар Марковић“ својим програмом и активностима деценијама доприноси очувању традиције и културног наслеђа.
Чланови овог ансамбла играма и песмама из Србије представљају нашу земљу публици широм света.

Фолклорни ансамбл „Светотзар Марковић“ углавном окупља младе људе и у складу са тим и ове године организује упис нових чланова.

Заједно са фолклорним ансамблом наступају и Народни оркестар и певачка група Студенац.

АФА је од свог оснивања до данас освојио велики број награда и признања. Бављење фолклором позитивно утичее на физички развој деце.

Заинтересовани за упис у Академски фолклорни ансамбл „Светозар Марковић“ могу лично да се пријаве у просторијама Студенстског културног центра сваког радног дана од 9 до 14 часова или онлајн преко сајта СКЦ-а.

Прва проба заказана је за понедељак, 18. септембар.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *