Ајсек у Крагујевцу прославио 18. рођендан

Локална канцеларија Ајсека у Крагујевцу, која се бави развојем и унапређењем компетенција младих, прославила је свој 18. рођендан.

То је била прилика за сумирање резултата остварених током претходне године и представљање планова.

Локална канцеларија Ајсека у Крагујевцу постоји од 2005. године, на Економском факултету и бави се студентским разменама, развијањем младих на пољу пројектног менаџмента, људских ресурса, рада у маркетингу, као и усавршавањем презентационих вештина и јавног наступа.

Бројним програмима ове организације, као што су радионице, конференције, стручне и волонтерске праксе, до сада је обухваћено 180 младих.

Прослава 18. рођендана Ајсека у Крагујевцу била је прилика за сумирање досадашњих резултата рада и представљање планова, међу којима су изградња стратешких партнерстава и проширење локалне партнерске групе.

Овом приликом уручене су захвалнице најзначајнијим институцијама и појединицма са којима је локална канцеларија Ајсека у Крагујевцу сарађивала у претходном периоду

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *