Акција помоћи суграђанима којима је изгорео стан

Крагујевачко удружење „Сидро“ покренуло је акцију прикупљања донација за суграђане којима је недавно изгорео стан у насељу Аеродром.

Непходну храну, одећу, обућу и уџбенике грађани могу донети у просторије удружења.

Под слоганом „Сви као један“ удружење Сидро организује акцију прикупљања донација, како би помогли вишечланој породици којој је недавноу пожару изгорео стан у насељу Аеродром.

У удружењу подсећају да ништа велико не постижемо сами и позивају суграђане да помогну породици која је изгубила све у пожару.

Акција прикупљања помоћи одвијаће се у неколико фаза.

Породици су најнеопходнији привремени смештај и храна, а потребно је и што пре почети са уређењем стана како би ова породица могла да се врати у свој дом.

Заинтересовани Крагујевчани који желе да се прикључе акцији, могу да храну, одећу, обућу и уџбенике донесу у просторије удуржења које се налазе у улици Лоле Рибара број 6, сваког радног дана од 12 до 18 сати.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *