Акција солидарности са књигом

Галерија Народне библиотеке „Вук Караџић“ у Крагујевцу била је домаћин Удружењу писаца Крагујевца.

Књиге прикупљене у оквиру „Акције солидарности са књигом“, које су намењене Првој крагујевачкој гимназији, по жељи организатора, биће уручене следеће године, током прославе школске славе Светог Саве.

Иако је уручење књига Првој крагујевачкој гимназији, које је у оквиру „Акције солидарности са књигом“ планирао да овој средњошколској установи донира Радио Београд изостало, писцима окупљеним око њиховог удружења у центру Шумадије то није био разлог да књижевно вече буде одложено.

Књижевно вече је почело са поезијом Борислава Чејовића, настављено са Љубицом Жикић, а допринос су дали и Михаило Шћепановић, Биљана Каравидић, Зоран Ранитовић, Емилија Живојиновић, Видак Масловарић, Верица Илић, Миљурко Вукадиновић, Дејан Петровић и Радмило Ристић.

Извештава новинарка РТК Снежана Ћериман.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *